SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Brunnby FF

Brunnbyvallens ombyggnad påbörjad - ATT TÄNKA PÅ!
2023-06-30 17:24
​Hej ALLA härliga BFFare​!

Hoppas sommaren har börjat bra för er...  
 
Här kommer en liten uppmaning/vädjan från oss på Brunnbyvallen och från byggentreprenören MVB.
 
Väsentliga delar av idrottsplatsen utom spelplanerna kommer nu under nästan ett år att vara en byggarbetsplats - dygnet runt!
 
Dagtid på vardagar på under ombyggnadstiden, så kommer byggarbetarna från entreprenören att vara på plats på vallen - MEN även när de inte arbetar/är närvarande, så ÄR INHÄGNADE/avspärrade/avstängda ytor att beakta som förbjudet område!

Vi har blivit anvisade att skicka ut denna uppmaning till samtliga familjer i föreningen och be er att ta ett samtal med era barn, så att vi minimerar alla risker för att någon far illa på grund av att man är på inhägnat farligt område eller innanför avstängningarna i allmänhet.
 
Det är lätt att spänningen för det förbjudna leder till en farlig lek...eller något så enkelt som att en boll kommer innanför avspärrningarna, men det är nu MYCKET VIKTIGT att alla förstår att man FÅR INTE ge sig innanför avspärrningar eller klättra på dessa eller på maskiner som finns parkerade.

Om en boll eller något annat hamnar innanför avspärrningar, så får man INTE klättra över, under eller på annat sätt återhämta detta, utan snällt vänta på att arbetarna dagen efter hjälper oss med att återföra bollarna/sakerna utanför avspärrningarna.
Det är alltid risk för kläm-, skär- eller fallskador om man vistas innanför avspärrningar/på förbjudet område.

Vi ber också speciellt knattelags-föräldrar som med yngre syskon och ibland hundar brukar följa med sin barn vid träningen och på ett underbart sätt förgylla samvaron när barnen tränar fotboll, att tänka på att den vanliga fria och ofarliga lekparkmiljön, kanske inte är SÅ ofarlig under ombyggnadstiden, då kanske underlag är sämre/gropigt mm och skräp etc kan finnas inom nära avstånd där man tidigare kunde ligga, hoppa, springa mm
 
Avspärrningarna med stängsel kommer att vara runt gamla klubbstugan, mellan planerna under hela byggprocessen. 
Men även grusplanen bakom omklädningsrumsbyggnaderna kommer att användas av entreprenören...för uppställning av byggcontainrar, fordon och manskapsvagnar med mera - och även om dessa kanske inte är direkt farliga i sig, så kan klätterlek eller nyfikenhet och liknande göra leken farlig på sådana ställen. 
Därför kommer även hela grusplanen vara avstängt för verksamhet (skyltat, men inte inhägnat)
 
Vi kommer under byggtiden att ha fullständig tillgång till alla omklädningsrum och både A- och B-planen med målburar och linjerade ytor - precis som tidigare - en del krympta ytor runt omkring dessa kan göra det svårare rent praktiskt...men ändå så klart fullt lösbart. 

Alla är LIKA VÄLKOMNA under de kommande ombyggnads-månaderna som innan byggstarten...det kanske bara är liiite knepigare för (kring-)aktiviteterna ibland.
Vi får tänka framåt och på hur FINT VI KOMMER ATT FÅ DET om 10-11 månader, lagom till slutspurten för Loppisen 2024!
  
 
Alltså...vi vädjar till er att ta ett samtal med barnen; berätta för dom att de är lika välkomna att spela boll och leka som tidigare, MEN att ALDRIG ta sig in på eller leka på avspärrat/inhägnat område, för det kan vara farligt!
Så länge man endast är på gräsplanerna eller i sitt omklädningsrum, så är det ofarligt.
 
 
Till alla - med drömmar om det nya fina Brunnbyvallen som är på gång - en tillönskan om en underbar sommar!  

​         Vänliga hälsningar
         styrelsen Brunnby FF

Nyhetsarkiv
UR TIDEN MOT FRAMTIDEN!2023-07-11 19:23
Knattesammandrag 2022-09-11 20:38
ETT STORT TACK! 😁🙏2022-07-28 14:21
Mer cupframgångar2022-05-30 19:37
Cupframgångar2022-05-29 20:43
Nytt Knattegäng2022-05-25 20:54
Knattesammandrag2022-05-21 18:04
Claes Svensson 1932-20212021-01-14 17:09